Vi er en helt almindelig familie, som tilbage i 2005 besluttede at forfølge vores drøm om at drive en campingplads.

Vi havde kig på adskillige pladser og havde egentlig besluttet os for at byde på en mindre campingplads på Bornholm. En hyggelig plads i byen helt ud til Øresund. Vi havde besigtiget pladsen på solskinsøen og skulle mødes med vores revisor i Hjørring, med henblik på at udfærdige et bud, på den bornholmske campingplads. Dagen før var Gl. Klitgaard Camping så sat til salg og vi besluttede os at på vej til Hjørring kunne vi jo lige slå et smut forbi campingpladsen i Nr. Lyngby – Heldigvis!

Vi aflyste ikke mødet med vores revisor, men dagsordenen blev i den grad ændret. Vi faldt pladask for denne skønne plads og kunne med det samme sige at vi ikke skulle flytte til Bornholm. Den følelse, som vi havde for Gl. Klitgaard var helt fantastisk og heldigvis endte det med at blive vores hjem og vores arbejdsplads… Det er det stadig her 17 år efter.

Et par måneder senere skrev vi under på købskontrakten, på Gl. Klitgaard Camping og den selvsamme dag fandt vi ud af at vi ikke længere kun skulle være 4, men 5 i familien! Familieforøgelse til den danske sommerferie! Godt planlagt…

Hvorfor vælger man at drive en campingplads?
Vi ville prøve at leve på en anden måde end den traditionelle facon, hvor man møder ind om morgenen og tager hjem fra job om eftermiddagen – Vi forlod 2 ganske fine jobs i Viborg og kastede os ud i det uvisse, for ret beset, så vidste vi jo ikke hvad det ville sige at drive en campingplads. Heldigvis er vi ikke blevet skuffet.

Vi elsker at der er liv omkring os – Masser af mennesker og at det er den glade slags gør det jo kun endnu mere skønt. Der er i sagens natur mange timer i jobbet, men der er nok ligeså meget tale om en livsstil som et job.

Da vi forlod Viborg i 2005 bestod familien af Jonas på 3 år, Maja på 5 år, samt Helle og Leif. Et halvt år senere dukkede Emil så op… En rigtig ”camping-dreng”.

Siden er der gået 17 år og vores børn er store nu – Gennem årene har de alle 3 arbejdet her på pladsen om sommeren – Det være sig med turridning, fodring af dyrene, børnedisco, beachvolley, rengøring, ekspedition i butikken og receptions-arbejde.

Vi håber vi ses på Gl. Klitgaard Camping.

Familien Kallmayer