Vores grundholdning er at børn skal være aktive i deres leg og allerhelst uden døre.

På pladsen findes 3 legepladser, som udfordrer børn i alle aldre. Vi har naturligvis godkendt faldunderlag overalt på alle 3 legepladser og disse lever op til de krav, som stilles fra det offentlige, med hensyn til sikkerhed.

Hoppepuden er det store samlingspunkt for både børn og teenagere. Hoppepuden ligger ved indkørslen til campingpladsen og skaber en masse liv og stemning.
Go Kart’sene er for de raske unger som har lyst til at brænde en masse krudt af. Disse lejes i informationen og herefter er det blot at cruise ud i det blå, rundt på pladsen.

Bordtennis – Berømt for at være verdens hurtigste spil, men også et af de sjoveste. Kom ind og lån bat og bold i informationen.

Indendørs spil og leg er der mulighed for i pejsestuen. Her kan man tage et slag dart – kom og lån pile i informationen. Herudover er der endvidere et bordfodboldspil, som er gratis at benytte og måske man lige skal have et slag pool.

Husk at du skal holde øje med aktivitetskalenderen, så du ved hvornår vi skal spille fodbold, rundbold eller beachvolley.

I vores Mini-Zoo har vi en masse dejlige dyr, som bare venter på at blive snakket med.

Se vores aktivitetskalender her