Gl. Klitgaard Camping er en af de smukkest beliggende campingpladser i Danmark. Helt ud til det skønne Vesterhav og med en af de dejligste strande, som indbyder til masser af aktivitet.

Pladsen emmer af en skøn atmosfære – Alle hilser på alle og her er ”højt til loftet”. Her er plads til dem, som sætter pris på den skønne natur, plads til dem, som skal ride på Islandske heste, plads til dem, som skal deltage i en eller flere af vore mange aktiviteter, plads til dem, som skal besøge vores Mini-Zoo - Kort fortalt: Her er plads til alle…

Hvis du ikke selv har en campingvogn eller anden form for overnatningsmulighed med, så fortvivl ikke: Vi har et meget bredt udvalg af hytter – Lige fra vores helt nye, skønne Luksushytter på 45 kvm., til vores utrolig hyggelige hytter uden WC og bad eller et af vore Luksus-udlejningstelte på træbund.

Vi anbefaler at I reserverer plads, hytte eller andet, i god tid. Dette kan gøres på telefonnr. +45 98 99 65 66 – På mail: camping@gl-klitgaard.dk  - Skriv lidt om hvad I ønsker og hvornår – Eller book jeres ferie via vores Online booking – Det er supernemt.

Hvis I har lyst at læse lidt om os og hvorfor vi synes at vi har verdens skønneste job, så klik her.

Vi håber i synes om vores hjemmeside og at I har lyst til at besøge os.

Med venlig hilsen
Familien Kallmayer