Hvis I synes det er fedt at man blot skal lyne forteltet op, sætte nøglen i vognen og så ellers nyde livet, så er en fastliggerplads nok lige jer.

Vi tilbyder et væld af forskellige muligheder og hvis man ved at sommerferien går til Gl. Klitgaard Camping, så er en sæsonplads forbavsende billig.

Skal man derimod ud at køre med vognen i sommerferien, så er det nok en forårsplads, som kan friste.

Som en af de få pladser, så er det gratis for bedsteforældre at medbringe børnebørn og skal en af jeres unger have en legekammerat med, så koster det heller ikke noget.

Hvis en fastliggerplads ønskes benyttet af flere generationer, så er en Storfamilie-Pakke nok løsningen.

Vore fastliggere bestemmer selv hvor på pladsen de ønsker at campere. Vi har ingen specifikke områder for fastliggere – Vi vil helst at I camperer præcist der hvor I finder det dejligst.

Sluttelig, så er vi også en af de få pladser, som det er muligt at være fastligger på uden at have en campingvogn. Vi tilbyder igen i år vore fastliggerhytter i forårs- og efterårssæsonen – Dette endog til meget rimelige priser.

Vi er så heldige at have de sødeste fastliggere man kan tænke sig – Alle hilser på alle og en skøn stemning hersker heriblandt.

Hvis I tænker det er noget for jer og I ønsker at høre mere om fastliggerplads på Gl. Klitgaard, så kig forbi, ring til os eller send os en mail – Vi vil meget gerne fortælle jer mere om pladsen og mulighederne.