Danish
English
German
Dutch

Familien Kallmayer

Vi er en helt almindelig familie, som tilbage i 2005 besluttede at forfølge vores drøm om at drive en campingplads.

Vi havde kig på adskillige pladser og havde egentlig besluttet os for at byde på en mindre campingplads på Bornholm. En hyggelig plads i byen helt ud til Øresund. Vi havde besigtiget pladsen på solskinsøen og skulle mødes med vores revisor i Hjørring, med henblik på at udfærdige et bud, på den borholmske campingplads. Dagen før var Gl. Klitgaard Camping sat til salg og vi besluttede os at på vej til Hjørring kunne vi jo lige slå et smut forbi campingpladsen i Nr. Lyngby – Heldigvis!

Vi aflyste ikke mødet med vores revisor, men dagordenen blev i den grad ændret. Vi faldt pladask for denne skønne plads og kunne med det samme sige at vi ikke skulle flytte til Bornholm. Den følelse, som vi havde for Gl. Klitgaard var helt fantastisk og heldigvis endte det med at blive vores hjem og vores arbejdsplads.

Et par måneder senere skrev vi under på slutsedlen, på Gl. Klitgaard og den selvsamme dag fandt vi ud af at vi ikke længere kun skulle være 4, men 5 i familien! Familieforøgelse til den danske sommerferie! Godt planlagt…

Hvorfor vælger man at drive en campingplads?

Vi ville prøve at leve på en anden måde end den traditionelle facon, hvor man møder ind om morgenen og tager hjem fra job om eftermiddagen – Vi forlod 2 ganske gode jobs i Viborg og kastede os ud i det uvisse, for ret beset, så vidste vi jo ikke hvad det ville sige at drive en campingplads. Heldigvis er vi ikke blevet skuffet.

Vi elsker at der er liv omkring os – Masser af mennesker og at det er den glade slags gør det jo kun endnu mere skønt. Der er i sagens natur mange timer i jobbet, men der er nok mere tale om en livsstil end et job.

De mange dyr på pladsen og den helt fantastiske natur, som pladsen er en del af, gør det kun endnu bedre og så elsker både Maja og Helle at have de mange Islandske heste, lige uden for døren.

Familien Kallmayer består af:

Emil på 12 år. Som tidligere nævnt så er Emil kommet til efter at vi er flyttet fra Viborg til Nr. Lyngby. Emil er meget glad for dyr og han hjælper meget ofte med fodringen af dyrene i Mini-Zoo’en. Han er ret vild med at spille computer og han er faktisk ret hård til det! Emil er en glad og frisk dreng, som ofte ses med en hund i snor.

Jonas på 16 år. Jonas er lige nu på efterskole og derfor ser både vi og gæsterne mindre til ham end vi plejer. Jonas har i flere sommerferier arbejdet på campingpladsen og han kan rigtig godt lide at spille fodbold og – præcist som Emil – spille computer. Jonas har på hans efterskoleophold også fået smag for spring-gymnastikken og mange andre sportsgrene. Jonas er ligeledes rigtig glad for dyrene og det sker at Jonas står for dyrefodringen sammen med alle børnene på pladsen. 

Maja på 18 år. Majas helt store hobby er den Islandske hest og ikke mindst ridning på disse. Maja står for ridningen på campingpladsen i samarbejde med Helle og enkelte andre ansatte. Herudover synes Maja, ligesom hendes brødre, rigtig godt om det sociale liv, som er på Gl. Klitgaard og så bruger hun også tid på hendes venner fra både efterskolen og fra gymnasiet i Hjørring, hvor hun lige nu går i 2.g.

Helle på 44 år. Moderen i familien og ansvarlig for hestene og Mini-Zoo’en. Helles store hobby er – Ligesom Maja – Islandske heste. Helle har et supergodt ”tag” på dyrene og sørger for at de firbenede trives. Helle er også at træffe i informationen og butikken.

Leif på 47 år. Familiens ældste, som primært tager sig af informationen. Leif er også ham, som sendes ud på pladsen, når der er behov for dette. Leif er meget interesseret i fodbold, men som tiden er gået er han nok (helt sikkert) en bedre dommer end spiller…. Det er dog ikke alle på campingpladsen, som er imponeret over hans dommer egenskaber:-)